Meșteșug

Argint Veritabil

Argintul a fost folosit pentru producerea bijuteriilor de mai bine de 4000 de ani. Ca un metal prețios, va avea întotdeauna această senzație atemporală. Prin urmare, nu este de mirare că majoritatea personajelor magice și mitice Trollbeads sunt create în argint. Tradiția provine din epoca vikingă, unde bijuteriile din argint au avut primul avânt în Scandinavia. Marii vikingi din Nord au creat o mulțime de bijuterii din argint, inclusiv armături și coliere. Trollbeads sunt mici piese de artă, realizate cu un amestec de tehnică nouă și veche.

 
 

MATERIALUL

Argintul este un element. Este un metal suplu, care este mai moale decât aurul. Argintul poate fi lustruit până la o strălucire asemănătoare oglinzii. Luminozitatea lui caracteristică se datorează proprietăților foarte eficiente ale metalului de reflectare a luminii.

Bijuteriile Trollbeads sunt produse în argint veritabil, proporția fiind 92,5% argint pur și 7,5% alte metale, în principal cupru. Prin urmare, toate talismanele de argint Trollbeads produse dupa Ianuarie 2006 sunt ștampilate cu semnul „LAA 925S”. Acronimul LAA pentru Lise Aagaard și 925 este o garanție dată de companie că materialul utilizat este de 92,5% argint. Dacă ar fi folosit argintul fără adăugarea altor materiale, argintul ar fi fost prea moale pentru bijuterii. Mai mult, nu s-ar oxida.

PRODUCEREA TALISMANELOR DIN ARGINT

Talismanele din argint sunt toate finisate manual și ornate cu detalii frumoase, dar și neobișnuite. Unii designeri preferă să proiecteze în ceară, alții sunt mai pasionați de tehnici mai noi, utilizând computerul. După proiectare, toate talismanele de argint sunt realizate prin tehnica veche de 3.000 de ani „cire perdu” sau „ceară pierdută”. Această metodă permite reproducerea detaliilor fine de la ceară la metale prețioase.

Procesul începe prin sculptura modelului în ceară roșie. În continuare se realizează un model al sculpturii. Granulele de argint sunt apoi încălzite într-un bol mic, topite și turnate în modelul din ipsos, completând frumos modelul. Când argintul s-a solidificat, modelul este scufundat în apă, rezultând dezintegrarea acestuia, iar figura de argint poate fi îndepărtată. În acest moment, materialul este complet negru. Apoi este scufundat într-o baie acidă și devine alb. Când talismanul de argint s-a răcit, este clătit și lustruit.

 

OXIDAREA

Trollbeads folosește oxidarea talismanelor de argint pentru a crea efecte de contrast și pentru a le da caracter. Orice piesă de bijuterie se va oxida dacă se află într-o cutie de ani buni. Procesul nostru de oxidare este la fel ca efectul natural pe care îl are aerul asupra argintului, dar accelerăm procesul. Oxidarea adaugă noi posibilități de proiectare și permite designerilor să ofere talismanelor un aspect unic și multă profunzime.

Talismanele de argint sunt scufundate într-o soluție oxidantă, care îl colorează în negru fără a deteriora suprafața. Depunerea neagră este apoi lustruită, cu excepția pliurilor și colțurilor unde lustruitorul nu poate ajunge. Suprafața talismanului este lăsată strălucitoare cu colțuri întunecate, conferind acestora caracter și aspectul specific Trollbeads. Voilá: Se naște un nou talisman.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Sticlă de Murano

Nu este surprinzător că sticla a fost înconjurată de un aer de misticism de când a fost inventată acum mii de ani. Există ceva magic, chiar supranatural, în materialul transparent care începe moale și maleabil la temperaturi ridicate și devine mai dur decât metalul pe măsură ce temperatura scade. Și există ceva incontestabil enigmatic în forma de sticlă finită care, deși masivă, are totuși o transparență aproape fluidă.

 
 

Introduse în 2001, talismanele de sticlă au devenit un plus de culoare și fascinație pentru colecția Trollbeads. În mod tradițional, sticlă folosită la bijuterii nu era combinată cu alte materiale. Prin urmare, combinarea materialului viu colorat cu pietre prețioase, aur și argint, a fost extrem de inovatoare.

MATERIAL

Sticla este magică în comparație cu alte materiale; aceasta devine moale la temperaturi ridicate și ulterior mai dură decât metalul pe măsură ce temperatura scade. Toate talismanele de sticlă Trollbeads sunt realizate manual din sticlă incandescentă prelucrată în flacără deschisă.

Majoritatea sticlei Trollbeads provine din Italia. Este importată din Murano, o insulă aproape de Veneția, în nordul Italiei. De secole aici s-a produs sticlă de înaltă calitate, iar producătorii de sticlă Murano sunt, de asemenea, unii dintre cei mai performanți artiști în sticlă din lume.

Din punct de vedere tehnic, sticla este o combinație de substanțe chimice. Dioxidul de siliciu este componenta principală. Dioxidul de siliciu este de obicei derivat din nisipul de cuarț, în timp ce alte componente, cum ar fi oxidul de sodiu și oxidul de calciu, sunt derivate din sodă și potasiu. Culoarea sticlei depinde și de substanțele adăugate sticlei în timpul fabricării. De exemplu, o culoare albastră marină clară se obține prin adăugarea de cupru.

FACEREA TALISMANELOR DE STICLĂ

Efectuarea talismanelor de sticlă necesită răbdare și precizie. Sticla este un material cu care se lucrează foarte diferit. Nu puteți controla sticla ca metalul, pe care îl puteți ciocăni, trage și întinde. Când sticla se topește, aceasta se rostogolește într-o bilă datorită tensiunii naturale a suprafeței, care este comparabilă cu tensiunea care determină o picătură de apă pe o suprafață să devină rotundă. Fiecare culoare reacționează diferit, iar proiectantul poate exploata aceste cunoștințe pentru a crea o varietate de modele.

Sticla are punctul de topire undeva între 600 și 800 de grade, în funcție de culoare. Diferite culori se topesc la temperaturi diferite. Unele se ridică la suprafața talismanului, iar altele se scufundă până în miezul acestuia.

Lucrul cu sticla permite jocul cu adâncimea și dimensiunile. Exploatarea diferitelor culori în diferite straturi de sticlă lasă multe iluzii optice excelente și un sentiment de profunzime.

Multe talismane de sticlă din colecție sunt decorate cu flori, modele, bule, dungi, straturi de aur și argint și multe altele. Unele dintre ele sunt chiar fațetate cu 126 de fațete lucrate manual.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Aur de 18 K

Este moale, greu și viu în felul său. Culoarea este uimitoare și chiar dacă zace de 500 de ani într-un vechi vas naufragiat de pe fundul mării, nu își pierde strălucirea magnifică și radiantă. Timp de mii de ani a fost simbolul suprem al puterii, bogăției și divinității. Da - vorbim despre aur!

 
 

Este moale, greu și viu în felul său. Culoarea este uimitoare și chiar dacă zace de 500 de ani într-un vechi naufragiu de pe fundul mării, nu își pierde strălucirea magnifică și radiantă. Timp de mii de ani a fost simbolul suprem al puterii, bogăției și divinității. Da – vorbim despre aur!

De-a lungul timpului, bijuteriile și alte obiecte decorative realizate din aur au fost găsite în nenumărate morminte regale aparținând împăraților sumerieni și faraonilor egipteni. Fascinația pentru aurul durabil nu este redusă astăzi și cererea de aur Trollbeads continuă să crească. În colecție erau deja 200 talismane de argint în momentul în care Lise Aagaard a decis să facă primul talisman din aur de 18 K. Talismanul de aur a fost vândut în decurs de o săptămână. De atunci, talismanele de aur au devenit o parte permanentă a colecției Trollbeads.

MATERIAL

Nobilimea și puritatea aurului se măsoară în carate. Aurul pur este de 24 K. De obicei aurul este amestecat cu cupru, ceea ce permite o culoare caldă, aurie. Pentru toate talismanele noastre de aur folosim aur de 18 K – echilibrul perfect de puritate și rezistență. Brățara și colierul ”foxtail” (coadă de vulpe) sunt realizate din aur de 14 K. Talismanele de aur sunt marcate cu semnul distinctiv LAA 750. Aceasta înseamnă că 750 de unități din 1000 sunt aur pur. Fiecare talisman de aur are propriul preț, care este determinat de greutate.

REALIZAREA TALISMANELOR DE AUR

Trollbeads-urile de aur sunt realizate prin aceeași tehnică utilizată și pentru talismanele noastre de argint. Sunt lucrate cu grijă manual, în mare parte prin tehnica veche de 3.000 de ani „cire perdu” sau „ceara pierdută”. Această metodă permite reproducerea detaliilor fine de la ceară la metale prețioase.

Procesul începe prin sculptura modelului în ceară roșie. În continuare se realizează un model al sculpturii. Granulele de aur sunt apoi încălzite într-un bol mic, topite și turnate în modelul din ipsos, completând frumos modelul. Când aurul s-a solidificat, modelul este scufundată în apă, rezultând dezintegrarea acestuia, iar figura de aur poate fi îndepărtată. Când talismanul de aur s-a răcit, este clătit și lustruit.

TALISMANE CE COMBINĂ DOUĂ FELURI DE MATERIALE

Talismanele care combină atât argint, cât și din aur de 18 K se numesc talismane în două tonuri (two toned). Sunt imprimate cu LAA925, deoarece semnul distinctiv se bazează pe metalul cu cea mai mică valoare. În acest caz argint. Realizarea unui talisman cu două tipuri de material implică mai multă măiestrie decât crearea unui talisman într-un singur metal. Prin urmare, aceste talismane sunt mai scumpe.

GOLD AND SILVER LEAF

Frunzele de aur sau argint sunt încapsulate în mai multe talismane de sticlă. Aceste frunze sunt realizate din aur pur sau argint pur. Prin ciocanirea sau rularea metalului, acesta este redus la o grosime mai mică de 0,001 mm, ceea ce facilitează lucrul în combinație cu sticla.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Pietre naturale

Născute sub o presiune enormă încă din zorii timpului, bucățile de roci brute sunt săpate din scoarța pământului și transformate în bijuterii rafinate de o frumusețe atemporală. Există multe pietre naturale în colecția Trollbeads. În afară de frumusețea lor strălucitoare, fiecare piatră are o semnificație și se spune că fiecare poate ajuta într-un anumit sens. Cuarțul trandafiriu îți deschide inima. Labradoritul atrage forța și perseverența. Obsidianul te ajută să dai drumul sentimentelor de furie și întristare.

 
 

MATERIAL

Trollbeads utilizează numai pietre prețioase naturale de cea mai înaltă calitate posibilă, iar acest lucru face ca pietrele prețioase Trollbeads să fie unice. Datorită provenienței naturale, pietrele vor varia în culori și au incluziuni și caracteristici unice care arată vechimea și frumusețea lor naturală. Nu veți găsi niciodată două pietre identice.

Pietrele naturale utilizate în colecția Trollbeads sunt atent selectate în funcție de locul din care pot fi obținute cele mai bune materii prime. Aceleași pietre ar putea fi găsite în mai multe locuri din lume, iar culorile vor varia de la un un loc de extragere la altul. Căutăm întotdeauna cele mai strălucitoare și mai interesante culori și combinații de nuanțe.

PROCESUL DE REALIZARE AL BIJUTERIILOR CE CONŢIN PIETRE NATURALE

Pentru a realiza un talisman din piatră naturală, o mică bucată din piatră naturală este șlefuită manual pe o roată de șlefuit. Deoarece piatra este șlefuită la dimensiunea potrivită, ea este, de asemenea, rotunjită, iar gaura din mijloc este forată cu un burghiu cu diamant. Majoritatea talismanelor din piatră naturală Trollbeads sunt fațetate; iar toate sunt finisate manual. În cele din urmă, miezul de argint este montat în mijloc.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Perle

Spre deosebire de orice altă bijuterie, care provine dintr-un material extras din pământ care apoi este tăiată și lustruită, în cazul perlelor nu trebuie făcut nimic pentru a scoate în evidență frumusețea lor interioară. Perlele sunt ceea ce sunt. Lumina lunii prinsă în lacrimile sirenelor. Perlele strălucitoare și frumoase sunt adesea menționate ca bijuteriile oceanului. Sunt captivante, cu adevărat una dintre cele mai uimitoare minuni ale naturii și sunt înconjurate de o senzație de mister.

 
 

În Evul Mediu, numai cei din familiile regale și nobilimea aveau voie să le poarte, iar perlele au devenit de atunci un simbol al bogăției și al perfecțiunii. Se spune ca perle sunt aducatoare de lacrimi, dar asta o spun doar cei ce cred în legendele populare.

MATERIAL

Perlele de apă dulce sunt o consecință naturală a scoicilor care trăiesc pe un banc de nisip din lacuri, râuri sau pârâuri. Perlele Trollbeads sunt perle de cultură de apă dulce. Pentru ca perlele să capete forma corectă, ele cresc și se dezvoltă în interiorul scoicilor timp de patru până la cinci ani. Procesul începe atunci când o mică fracție dintr-o altă midie este plasat în interiorul scoicii. În timp, aceasta va acoperi cu sidef, transformând-o într-o perlă frumoasă. Culoarea perlei este definită atât de condițiile externe, de culoarea exterioară a scoicii, cât și de structura acesteia. Perlele sunt cu adevărat minunile magice ale naturii.

HOW TO MAKE PEARL BEADS

Deoarece perlele sunt perfecte deja când sunt găsite în natură, nu facem prea multe acestor mici minuni pentru a le pregăti pentru vânzare. Un robot specializat găurește centrul acestora, asigurându-se că procesul nu fragmentează perlele. Când perlele au orificiul de dimensiunea corectă, fiecare este prevăzută cu un miez de argint sau aur. Acest lucru se face folosind un instrument special pentru a vă asigura că miezul este așezat cu grijă și precizie pentru fiecare perlă în parte.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Chihlimbar

A avut nevoie de 50 de milioane de ani pentru a ajunge pe brățara dumneavoastră. Din cele mai vechi timpuri, chihlimbarul a fost apreciat pentru frumusețea, culorile sale uimitoare și istoria sa spectaculoasă. Chihlimbarul este denumit și Aurul Nordului. Puteți găsi chihlimbar peste tot în lume, ușor diferit în funcție de vârstă și de tipurile de arbori din zonă. Cea mai mare parte a chihlimbarului Trollbeads este extras din Marea Baltică.

 
 

De-a lungul istoriei, din epoca de piatră și de-a lungul epocii bronzului, chihlimbarul a fost deosebit de popular în bijuterii și amulete pentru noroc și a fost folosit chiar și în medicină.

În întreaga lume, există diferite semnificații legate de chihlimbar și în multe locuri se crede că aduce fericire, sănătate și prosperitate. Vikingii credeau că acesta reprezenta lacrimile zeiței nordice Freya, care era, printre altele, zeița iubirii, fertilității și aurului. Potrivit unui mit chinez, chihlimbarul este sufletul tigrilor morți, ceea ce a făcut din acesta un simbol al curajului.

MATERIAL

Chihlimbarul este un material organic obținut din rășină de arbori fosilizată, care provenea în general de la pini. Când tulpina unui copac este deteriorată, rășina se va scurge din acesta și, în cele din urmă, va ajunge pe podeaua pădurii. De-a lungul timpului rășina s-a întărit și, după câteva milioane de ani, s-a transformat în materialul pe care îl cunoaștem sub denumirea de chihlimbar.

Compoziția, culoarea și alte caracteristici ale chihlimbarului variază în funcție de vârstă, condițiile de sediment și tipul de copac din care provine rășina. Culorile chihlimbarului variază de la coniac deschis la vișiniu închis și chiar negru. De asemenea, există chihlimbar verde și albastru. Puteți găsi chihlimbar transparent, lăptos, dar și opac.

Greutatea chihlimbarului este foarte mică, iar chihlimbarul călătorește odată cu algele marine. Pe vreme furtunoasă, valurile aduc chihlimbarul de pe fundul mării și îl spală pe plaje împreună cu alge marine, bucăți de lemn și scoici. Deci, cel mai bun moment pentru a căuta chihlimbar pe plajă este după o furtună. Pe lângă cel provenit din apele mării, chihlimbarul se găsește ascuns și în pământ.

Duritatea minerală a chihlimbarului este scazută. Datorită moliciunii sale, este deosebit de important ca artizanii care lucrează cu acest material să fie cu adevărat pricepuți.

PRINS ÎN RĂȘINA LIPICIOASĂ

Incluziunile prezente în chihlimbar sunt reprezentate de insecte mici, 80% dintre insecte sunt muște, țânțari și furnici, în cazuri rare se pot găsi și păianjeni mici, sau plante. Acestea au fost prinse în rășina lipicioasă acum milioane de ani. Sunteți foarte norocos dacă găsiți o bucată de chihlimbar cu o incluziune în interior. Fosilele găsite în chihlimbar sunt tridimensionale și sunt, prin urmare, considerate a fi cele mai bine păstrate dovezi ale vieții timpurii. Se poate spune că chihlimbarul este o fereastră spre trecutul nostru.

MAKING AMBER BEADS

Primul pas al creării unui talisman de chihlimbar este făcut de natură atunci când bucățile mici de chihlimbar sunt modelate prin șlefuirea grosieră a marginilor, făcând chihlimbarul mai rotund. În continuare, toate talismanele de chihlimbar Trollbeads sunt modelate delicat manual. Fiecare talisman este șlefuit și lustruit individual. Apoi, o gaură mică este realizată în centru, iar prin numeroși pași folosind cu grijă unelte mici și delicate, bijutierii pricepuți transformă materialul natural într-un talisman frumos. În cele din urmă, se introduce miezul argintiu și abia acum talismanul este gata să strălucească pe brățară.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Cupru

Cuprul se crede că este primul metal folosit la fabricarea bijuteriilor. În frumusețea sa uimitoare, cuprul este un element minunat cu abilități unice. Se spune că poate consolida sănătatea și echilibra corpul.Cuprul este cunoscut mai ales ca metalul iubirii dar și pentru că aduce în viață pozitivitate și noroc. Te ajută să te îmbrățișezi, să-ți înțelegi energiile interioare și să îți echilibrezi chakrele.

 
 

MATERIAL

Cuprul este unul dintre cele 118 elemente chimice și spre deosebire de argint și aur, Trollbeads folosește cuprul în forma sa pură. Cuprul este un metal frumos care variază de la o culoare roșiatică/maro delicată la o culoare roșie mai închisă. Cuprul se găsește direct în pământ. Astăzi, cea mai mare parte a cuprului este extrasă din minele de cupru, unde minereurile bogate în sulfuri de cupru sunt extrase și rafinate în fire de cupru frumoase.

Cuprul pur are o culoare roșie/maro uimitoare, care strălucește ca o îmbrățișare caldă. Când cuprul intră în contact cu aerul și apa, are loc o reacție chimică, iar cuprul va începe să se oxideze, ceea ce înseamnă că va începe să se transforme într-o culoare verde mat; aceasta numindu-se patină. Ca exemplu; Statuia Libertății a durat 25 de ani pentru a trece de la roșu lucitor și strălucitor la culoarea ei verde caracteristică.

REALIZAREA BIJUTERIILOR DIN CUPRU

Când confecționăm talismane de cupru, utilizăm aceeași tehnică pe care o folosim și la crearea talismenelor noastre din argint și aur de 18 K; metoda „cire perdu” sau „ceara pierdută”.

Procesul începe prin sculptura designului în ceară roșie. În continuare se realizează un model de susținere. Granulele de cupru sunt apoi încălzite într-un castron mic, topite și turnate în modelul de susținere. Când cuprul s-a solidificat, este scufundat în apă, modelul de ceară dezintegrându-se. În acest moment, mica sculptură din cupru este complet neagră. Apoi este scufundată într-o baie acidă, ceea ce îl face să devină roz. Când talismanul de cupru s-a răcit, este lustruit și acum este gata să strălucească pe brățară.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Diamante

Diamantele sunt pentru veșnice - o vorbă care simbolizează o iubire nesfârșită. Un diamant a devenit modalitatea de a-ți exprima dragostea fără sfârșit față de iubirea ta adevărată și, deoarece un diamant este aproape indestructibil, este simbolul perfect pentru o iubire nesfârșită.

 
 

Diamantele au avut numeroase semnificații și atribute pozitive de-a lungul istoriei. Se spune că îi aduceau o mare forță purtătorului său și chiar Iulius Cezar, Ludovic al VI-lea și Napoleon au avut diamantul ca talisman. Diamantul reprezintă, de asemenea, adevărul, deoarece se crede că deține o mare putere și o conexiune cu spiritualitatea. Se crede că îți îmbunătățesc energia, prosperitatea, viața iubitoare și că dă credință.

MATERIAL

Diamantele sunt cele mai dure minerale naturale. Se formează sub presiune enormă și la temperaturi ridicate. Cele mai multe diamante naturale au vechimea de peste 1 miliard de ani.

Duritatea diamantului depinde de puritatea lui. Aceasta înseamnă că duritatea unui diamant crește cu cât are mai puține defecte și o puritate mai mare. Pentru tăierea diamantelor în forme frumoase și interesante, doar alte diamante sunt suficient de puternice pentru a o face. Cel mai popular model de diamant este briliantul. Această tăietură specifică se bazează pe o analiză matematică care asigură ca cele mai multe raze de lumină să treacă prin diamant, făcând ca diamantul să strălucească.

 

DIAMONDS IN OUR BEADS

Nu există două diamante identice, deoarece diferă ca mărime și tăietură, ceea ce face ca procesul de montare a diamantelor în bijuteriile noastre să fie un proces unic pentru fiecare diamant în parte. Diamantele sunt inspectate unul câte unul, iar poziționarea este realizată individual pentru fiecare diamant. Apoi, acestea sunt plasate manual. Acesta este un proces care solicită mult timp, deoarece totul se face manual și având în vedere unicitatea fiecărui diamant presupune atenție maximă, iar procesul este imposibil de standardizat.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Porțelan

Talismanele de porțelan Trollbeads sunt remarcabile, lucrate manual și pictate individual în culori și motive uimitoare. Talismanele de porțelan au fost introduse pentru prima dată în ediție limitată pentru Ziua Trollbeads în 2019. Odată cu colecția Armonia Recoltei din septembrie 2020, primele talismane de porțelan au devenit parte a colecției.

 
 

MATERIAL

Arta pictării pe porțelan provine din China, unde a fost inventat porțelanul alb autentic și dur. Porțelanul este fabricat din pastă și constă în principal din caolin. Porțelanul este dur, compact și cu granulație fină și nu poate fi zgâriat cu un cuțit. Când este lovit, acesta rezonează cu o notă muzicală. clară.

 

CREAREA TALISMANELOR DE PORŢELAN

Procesul de realizare al talismanelor de parțelan reprezintă o provocare pentru artiștii Trollbeads. Talismanele sunt realizate din porțelan fluid și, ulterior, sunt arse. Când s-au răcit, sunt glazurate pentru prima dată. După glazură, talismanele sunt arse din nou. În continuare ele sunt pictate manual cu modele uimitoare, iar apoi sunt glazurate și arse pentru ultima oară. Dimensiunea talismanelor se reduce de fiecare dată când sunt arse, astfel încât planificarea întregului proces este foarte importantă pentru a ne asigura că talismanele ajung la dimensiunea potrivită de fiecare dată. Realizarea talismanelor de porțelan este un proces îndelungat și detaliat, dar rezultatul final este absolut uimitor și magic. Artiștii noștri Trollbeads specializați în porțelan din Jingdezhen, China au propria lor specializare. Nu numai din punct de vedere tehnic, ci și în ceea ce privește motivele utilizate. Talismanele sunt toate pictate de un grup mic de pictori, specializați exact în pictarea acestor motive și folosind acea tehnică specifică.

Citește mai mult
Citește mai puțin
 
 
 

Zirconiu

Zirconul cubic este o frumoasă piatră prețioasă creată artificial. În anii 1970, cererea de diamante a crescut, ceea ce a făcut ca industria bijuteriilor să caute o alternativă. Zirconia cubică a fost inițial dezvoltată pentru industria laserului și abia la începutul anilor '80 oamenii au sesizat potențialul zirconiului cubic, deoarece seamăna mult cu diamantul. Astăzi zirconiul cubic este folosit în bijuteriile din toată lumea, dând senzația de lux a unui diamant, fără a fi nevoie să plătească prețul ridicat.

 
 

MATERIAL

Zirconul cubic este cel mai bun înlocuitor al diamantului fiind un amestec de pulberi de oxid de zirconiu, magneziu și calciu. Zirconul cubic este puțin mai grea decât un diamant, dar nu la fel de dură în scara de duritate utilizată pentru pietre prețioase. Zirconul cubic poate fi tăiat în aceleași forme ca un diamant, cu toate acestea, atunci când privești un zircon cubic, poți vedea mai multe licăriri de culoare reflectate în piatră, decât atunci când privești un diamant.

CRAFTSMANSHIP

Talismanele noastre de sticlă cu zirconiu sunt lucrate manual cu atenție la detalii și model. După ce s-a încălzit sticla până la incandescență în flacără, se formează un mic strat de sticlă pe dorn și apoi se pune cu atenție zirconiul pe sticla fierbinte. Odată ce tot zirconiul este așezat pe perlă, un strat de sticlă limpede este rulat deasupra, încapsulând pietrele frumoase din el. Utilizând sticlă transparentă pe partea de sus, puteți vedea în continuare zirconia și beneficiați apoi de modul frumos și încapsulant pe care îl joacă razele soarelui și se reflectă în zirconiu, oferind talismanului o strălucire frumoasă și o viață unică, indiferent de modul în care îl priviți.

Citește mai mult
Citește mai puțin