Mantra

Trollbeads A / S este o afacere de familie și creatorul conceptului original „talisman pe brățară (bead on bracelet)”. În zilele noastre, nu se vede adesea o afacere de familie tradițională, cu toate acestea, familia Nielsen/Aagaard este dovada vie că este încă posibil să conduci o afacere de succes în familie, distrându-te în același timp. Familia construiește compania pe baza celor trei mantre de mai jos:

Mantra

Ca artist

Ca artiști, căutăm să exprimăm frumusețea prin tot ceea ce este magic, mistic și surprinzător în lumea din jurul nostru, astfel încât ceilalți să poată găsi exprimarea de sine și plăcerea prin realizările noastre.

Ca Artist

Ca Meșteșugar

Mantra

Ca meșteșugar

În calitate de meșteșugari, căutăm să creăm bijuterii din materiale naturale, fine și durabile, de cea mai înaltă calitate, astfel încât munca noastră să fie considerată standard de excelență.

Mantra

Ca afacere

Ca afacere, căutăm să îi implicăm pe cei care împărtășesc viziunea, pasiunea și idealurile noastre și să colaborăm cinstit cu toții, deoarece suntem cunoscuți ca fiind o companie cu suflet.

Ca Afacere