Your search results for ""


POLITICA DE RETUR, SCHIMB ŞI/SAU ANULARE COMANDĂ
În cazul în care din diferite motive se doreşte returnarea bijuteriilor achiziționate, acordăm un termen de retur de 30 de zile calendaristice de la data primirii comenzii.
Returul este posibil doar după notificarea în scris a intenţiei clientului de a le restitui.

Ȋn cazul unui retur, costul de transport este suportat de către client.

Dreptul clientului de a returna bijuteriile se aplică numai celor care sunt returnate în aceeaşi stare în care au fost primite. Orice bijuterie va fi returnată folosind ambalajul său original, precum și cutiile, etichetele, garanţia şi ambalajele originale. Nu se va efectua nicio rambursare/schimbare dacă bijuteria nu este în aceeaşi condiţie în care a fost livrată sau dacă este deteriorată. În consecinţă, fiecare client trebuie să acorde o grijă sporită bijuteriilor aflate în posesia sa.

Vom analiza integral bijuteria returnată şi vom informa clientul cu privire la dreptul de a primi contravaloarea valorii achitate sau la dreptul de a schimba bijuteriile.

Vom efectua rambursarea sumei încasate de la client cât mai curând cu putinţă, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, în cel mult 14 zile calendaristice de la data la care am primit bijuteria. Vom rambursa orice sumă primită folosind aceeaşi metodă utilizată pentru a efectua plata, şi anume transfer bancar în contul din care aceasta a fost realizată.

Returnarea de produse defecte. Este în sarcina clientului să inspecteze bijuteriile la primire şi să ne notifice în termen de 30 zile calendaristice de la primirea comenzii cu privire la orice defect, neconformitate sau deteriorare a bijuteriilor primite. Dacă obiecţiunile nu ne sunt comunicate în termenul specificat bunurile se consideră acceptate împreună cu orice vicii aparente de aspect ar prezenta.

Comanda greşită. În cazul în care clientul consideră că bijuteriile nu sunt conforme cu comanda plasată, rugăm să fim contactaţi furnizând datele aferente bijuteriilor primite. În acest caz, dacă vina ne aparţine costul cu returul va fi suportat de noi, iar returnarea bijuteriilor se va realiza prin intermediul unui curier trimis de noi, detaliile returului fiind stabilite de comun acord cu clientul la momentul respectiv.


Schimbarea bijuteriilor. Putem schimba o bijuterie doar cu alte bijuterii de aceeași valoare sau mai mare. Dacă noua bijuterie are un cost mai mare decât cea comandata inițial, veţi avea de achitat diferenţa necesară. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi trimiţând un e-mail la trollbeads.romania@gmail.com . Timpul de livrare a noii comenzi depinde de bijuteria aleasă, dacă există în stoc sau trebuie să o aducem pe comandă.

Anulare comandă. În cazul în care clientul dorește să anuleze comanda plasată, rugăm să fim contactaţi pe adresa de email trollbeads.romania@gmail.com sau neachitarea comenzii plasate pe site în timpii agreați va duce la anularea implicită a acesteia.