Conceptul Trollbeads

Trollbeads vă prezintă o colecție rafinată de bijuterii interschimbabile care vă permit să vă creați propriile modele personalizate. Ideea din spatele conceptului nostru se bazează pe credința că viața noastră este construită din povești, amintiri și momente, iar Trollbeads vă oferă șansa de a purta simbolic aceste amintiri întotdeauna cu voi.

Cum să începi propria poveste Trollbeads

Povestea ta într-un talisman

Trollbeads este o colecție rafinată de bijuterii interschimbabile care vă permit să vă creați propriile modele. Ideea din spatele conceptului nostru se bazează pe credința că viața noastră este construită din povești, amintiri și momente, iar Trollbeads vă oferă șansa de a purta simbolic aceste amintiri întotdeauna cu voi.

În centrul colecției se află talismanele. Fiecare piesă din colecția Trollbeads are propria poveste inspirată din mitologie, astrologie, basme, faună, floră, diversitate culturală și lucruri familiare din viața de zi cu zi. Pe lângă talismane, colecția Trollbeads include brățări, coliere, cercei, inele și bijuterii pentru păr.

Cum să începi propria poveste Trollbeads

Calitate, Creativitate & Joacă

Trollbeads este primul și cel mai rafinat concept din Talismane-pe-brățară / -brățară deschisă / -colier / -cercei / -inel și permite femeilor și bărbaților să își personalizeze bijuteriile pentru a se potrivi cu gustul, personalitatea, amintirile și poveștile lor. Puteți alege, de asemenea, să vă asamblați brățara bazată în întregime pe frumusețe, diversitate, culoare sau ocazie.

Bijuteriile pot fi separate și combinate în noi variante în mod repetat, adăugând un element creativ și ludic conceptului. Această diversitate și versatilitate este cea care creează experiența unică Trollbeads.