Your search results for ""


CONDIŢII DE PLATĂ/LIVRAREAvând în vedere contextul actual pentru a realiza decontarea contravalorii comenzilor plasate pe site-ul www.trollbeads.ro vă punem la dispoziţie următoarea procedură:

– Transfer bancar:

CONTUL TITULARULUI: SC ART GIOIELLI SRL;

CONT LEI: RO49INGB0000999909875696 deschis la ING Bank.

Ulterior plasării fiecărei comenzi vom emite o factură proforma cu toate detaliile necesare efectuării plăţii. Factura proforma va fi emisă în maximum 24 de ore de la data și ora plasării comenzii în intervalul de luni până vineri, iar pentru comenzile plasate în weekend sau în zilele naţionale libere, aceasta va fi emisă în prima zi următoare lucrătoare. Termenul de plată al facturii proforma este de maximum 2 zile lucrătoare de la data emiterii.

În această perioadă în care se impune distanţarea socială și evitarea utilizării de numerar pentru protecţia tuturor și pentru a diminua cât mai mult contactul fizic, am decis ca toate plăţile să fie realizate prin virament bancar în contul nostru deschis la ING Bank, menţionat pe factura proforma, fără comision la încasare. Livrările se vor realiza doar prin intermediul firmelor de curierat, iar costul acestora va fi cuprins în valoarea facturii proforma acolo unde va fi cazul. După încasarea contravalorii facturii proforma, vom emite factura fiscală pe care o vom trimite în format electronic la adresa de e-mail indicată de dumneavoastră. Bijuteriile comandate se vor livra împreuna cu certificatul de garanţie prin intermediul firmei de curierat.

Factura fiscală tipărită se va trimite fizic doar dacă vom primi o solicitare expresă în acest sens – protejarea naturii este parte integrantă din cultura Trollbeads.

Imediat ce coletul va fi predat curierului, veți primi un e-mail ce va cuprinde detalii referitoare la expedierea comenzii dumneavostră.

Vă mulţumim!