Evenimente

Trollbeads are unii dintre cei mai creativi și loiali prieteni din lume și ne place să colaborăm cu ei. Împreună realizăm evenimente globale în fiecare an, iar ca punct de plecare avem întotdeauna crearea de legături emoționale între oameni pe baza bijuteriilor noastre. Scopul principal al evenimentelor, indiferent dacă sunt online, offline sau ambele, este întotdeauna de a permite participanților să se exprime și să fie creativi.

Un eveniment Trollbeads

People’s Uniques

People’s Uniques este cel mai nou eveniment Trollbeads.

Evenimentul are legătură exclusiv cu talismanele din colecția Uniques. Participanții vor încărca imagini cu talismanele lor preferate Uniques, își vor vota favoritele, iar rezultatul va fi un set uimitor și deosebit de talismane în ediție limitată. Setul Uniques este format din primele 6 talismane Uniques ce primesc cele mai multe voturi.

Participanții care au încărcat imaginile celor 6 talismane ce primesc cele mai multe voturi, vor câștiga setul ediției limitate pentru ei și pentru un prieten.

Să aflăm care sunt talismanele Uniques cele mai apropiate de inimile voastre!

Câștigătorul va fi anunțat pe 19 august 2022

People's Bead 2022

Vă invităm să participați la alegerea designului câștigător!
VOTARE Runda 1: 7 martie – 13 martie, votați pentru cei 24 de finalişti.
În primul rând, trebuie să vă votați preferatele din toate înregistrările ca să participați la selectarea celor mai bune 24 de modele care vor deveni finaliste. Vi se vor prezenta două modele simultan. Alegeți-l pe cel care credeți că este cel mai bun.
VOTARE Runda 2: 21 martie – 3 aprilie, votați pentru cei 3 preferati. Cei 24 de finaliști au fost aleși, iar acum trebuie să alegeți 3 din care să găsim câștigătorul!

Artistul câștigător va deveni parte a familiei de artiști și designeri talentați Trollbeads și va primi talismanul câștigător creat în aur de 18kt.! Talismanul câștigător va fi disponibil online și în magazine începând cu 2 septembrie 2022.

O zi de sărbătoare la nivel mondial

Trollbeads Day

Ziua Trollbeads este o zi dedicată sărbătorii tuturor acelora ce poartă Trollbeads ca parte a personalității, a garderobei și a poveștii lor de viață. În fiecare an, este lansat un talisman Ediție Limitată realizat exclusiv pentru Ziua Trollbeads.

EDIȚIE LIMITATĂ

La mulți ani 2020

La mulți ani 2020 un nou talisman fațetat Trollbeads, ediție limitata. Talismanul nu se poate achiziționa din magazine și nici online but#8230;

Găzduiți o petrecere pentru ziua de naștere în magazinul retailerului local, iar noi vă vom oferi acest talisman ca și cadou pentru aniversare!

Contactați magazinul Trollbeads din zona dumneavoastră pentru a afla mai multe detalii.

Trimite o Felicitare de Crăciun

Trimite o Felicitare de Crăciun unui străin este un eveniment deosebit și distractiv în care tu și admiratori Trollbeads din întreaga lume puteți lua legătura unul cu celălalt prin trimiterea și primirea de felicitări – și, în același timp, aveți șansa de a câștiga premii frumoase în fiecare zi a lunii decembrie!

Fiecare Felicitare de Crăciun trimisă reprezintă o nouă șansă de a câștiga un premiu.

Un eveniment magic desfășurat într-un moment magic al anului!

Găsiți un Talisman

“Găsiți un Talisman” a fost un eveniment de succes.

În ianuarie 2009, am solicitat comercianților noștri din întreaga lume să distribuie 5-10 talismane zâmbitoare (talismane realizate special pentru eveniment și nu sunt disponibile pentru vânzare generală) în zonele lor locale. Talismanele au fost atașate la o notă, care a cerut fiecărui client să meargă pe un site web și să împărtășească modul în care a găsit sau a primit talismanul.

Peste 3.500 de persoane din 32 de țări diferite s-au înregistrat pe site-ul web și astăzi există încă o cerere imensă pentru ediția limitată Talismane zâmbitoare.