Your search results for ""


GARANŢIA BIJUTERIILOR TROLLBEADS


Termenul de garanţie asigurat de producător pentru bijuteriile Trollbeads este de 24 de luni de la data achiziţiei înscrisă în certificatul de garanţie, excepţie făcând bijuteriile din piele sau cupru ce beneficiază de o garanţie de 6 luni de la data achiziţiei. Pentru a beneficia de garanţie cumpărătorul trebuie să prezinte certificatul de garanţie însoţit de bonul fiscal sau factura de achiziţie, după caz. Garanţia este valabilă doar pe teritoriul României.

Garanţia nu va fi acordată în cazul în care nu au fost respectate recomandările de utilizare, întreţinere, transport și depozitare prezentate în certificatul de garanţie al produselor.

Toate bijuteriile Trollbeads sunt supuse unei riguroase verificări înainte de comercializare. În eventualitatea în care bijuteria achiziţionată prezintă un defect de fabricaţie în termen de 30 de zile de la data achiziţiei, vă garantăm schimbarea, reparaţia sau returnarea contravalorii achitate, după caz.

De asemenea, certificatul de garanţie asigură clientului posibilitatea de a schimba sau repara bijuteria achiziţionată în termen de 24 de luni de la data achiziţiei, dacă în urma utilizării corespunzătoare aceasta prezintă diverse probleme.